DYMM Seri Paduka Baginda Yang DiPertuan Agong

DYMM Seri Paduka Baginda Yang DiPertuan Agong

Para Pembaca

HARGAILAH KEMERDEKAAN NEGARA KITA

HARGAILAH KEMERDEKAAN NEGARA KITA
NEGARA KITA TANGGUNG-JAWAB KITA

DOA KITA SEMUA

DOA KITA SEMUA

Saturday, May 04, 2013

RED BEAN ARMY DAP La'anatullah lebih DAHSYAT dan KEJI daripada MOSSAD untuk mengHANCURkan umat ISLAM?



ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

Sejak MERDEKA lagi NEGARA ini bukannya TIDAK pernah dilanda keGANASan.. Namun demikian, keGANASan semasa PRU-13 adalah meRUPAkan satu BENTUK 'PemBAHARUan' yang sememangnya TIDAK dialu-alukan.. Namun demikian, adalah JANGGAL jika keBANYAKkan keGANASan diTUJUkan kepada para PENYOKONG UMNO/BN kerana RAKYAT sendiri MAKLUM keGANASan yang sering puak-puak PR ini TUNJUKkan terUTAMAnya semasa RUSUHAN BERSIH 3.0 lalu?




Haa... Jadik, siapakah yang SINONIM dengan keGANASan? Sedangkan BERSIH 3.0 yang mereka sendiri JANJIkan sebagai 'AMAN' pun mereka boleh berTUKAR GANAS secara tiba-tiba? Perlukah RAKYAT memPERCAYAi bahawa mereka ini TIDAK akan mengGANAS terUTAMAnya semasa hari pengUNDIan pada esoknya?

Kenapakah mereka ini suka mengGANAS? Ini sebenarnya berPUNCA daripada DOKTRIN SESAT ala-ala ZAMAN REVOLUSI KOMUNIS yang sering mengerahkan RAKYAT meRUSUH dan sebagainya KONONnya atas nama REVOLUSI.. Walhal, yang menDERITA dek kerana keMUSNAHan dan diperintah bahawa DIKTATOR ialah RAKYAT tuh jugak? IRONInya, IDEOLOGI yang SAMA jugak cuba dibawa ke NEGARA ini KONON-KONONnya atas nama 'SPRING' la pulak.. GANAS tuh.. Anda mungkin menyangka DOKTRIN SESAT ini daripada Lebai-Lebai DUNGU PAS.. Sebenarnya bukan, DOKTRIN ini sebenarnya TARBIAH DAP La'anatullah..

Secara JUJURnya, DAP La'anatullah TIDAKlah menJALANkan kerja-kerja RUSUHAN ini dengan tangan-tangan mereka sendiri.. Sebaliknya, macam mana KOMUNIS ZAMAN dulu 'BRAINWASH'kan pengikut, macam itulah mereka nih TARBIAHkan Lebai-Lebai DUNGU PAS untuk mengGANAS.. Macam KOMUNIS jugak, walaupun apa yang mereka perJUANGkan itu dah ketinggalan atau dah diBERIkan penJELASan, mereka tetap akan mengULANGinya demi 'BRAINWASH'kan Lebai-Lebai DUNGU PAS itu.. Ye la.. Dah memang DUNGU, mudahlah terHASUT! Kita mendapat TAHU bahawa mereka yang 'BRAINWASH' ini diKENAli sebagai 'TENTERA Kacang MERAH' atau 'RED Bean ARMY' (RBA).. Macam GERILA pulak..

Kalau anda NAK tahu bagaimanakah RBA ini menerapkan DOKTRINnya, anda boleh meRUJUK kepada video YOUTUBE ini.. Tak ke macam KOMUNIS tuh?

KLIK GAMBAR UNTUK VIDEO

Kalau KOMUNIS ZAMAN dulu sangat-sangat DHAIF dan terpaksa meLARIkan diri ke Thailand, KOMUNIS pada HARI ini pulak teramat-amat CANGGIH dengan segala macam keMAHIRan ICT.. KeMAHIRan ICT mereka ialah untuk meMANIPULASIkan GAMBAR, meREKA-REKA segala macam VIDEO untuk tujuan FITNAH dan jugak DOKUMEN-DOKUMEN PALSU.. Siapakah mereka ini? ->KLIK<-

Haa.. Kalau menurut BLOG AAKJ, itulah SENARAI NAMA yang diBOCORkan tentang siapakah ahli-ahli RBA yang jugak KOMRAD DAP La'anatullah.. Mungkin SKMM dan pihak berKUASA lain patut menyiasat siapakah mereka dan apakah yang mereka bakal LAKUkan pada esok hari atau hari-hari selepas KEPUTUSAN diUMUMkan? Kita TIDAK mahu jika KEPUTUSAN yang TIDAK memihak aje mereka akan menaburkan FITNAH bukan sahaja kepada PARTI POLITIK tersebut dan mungkin jugak terhadap SPR dan mana-mana PIHAK berKUASA.. TIDAK cukup dengan itu, kita KHUATIR mereka akan WUJUDkan perTUMPAHan DARAH!

Kenapa DAP La'anatullah menubuhkan RBA ini? Sudah tentu kerana DAP La'anatullah memPUNYAi 'NAWAITU' untuk berKUASA dengan memecahkan POLITIK KAUM MAJORITI iaitu Melayu/ISLAM di NEGARA ini.. Selagi WUJUDnya KUASA MAJORITI ini yang boleh diSATUkan atas FAKTOR AGAMA ISLAM, selagi itulah golongan Pem'BRAINWASH' seperti RBA ini akan duWUJUDkan demi memastikan KUASA POLITIK Melayu/ISLAM ini TIDAK BERSATU atau sekurang-kurangnya saling berGANTUNGan antara satu SAMA lain.. Namun demikian, MAMPUkah Lebai-Lebai DUNGU PAS menolak DOKTRIN DAP La'anatullah ini?


Seperti kita SEBUT tadi.. Kalau Lebai-Lebai DUNGU PAS boleh 'MENELAN' DOKTRIN DAP La'anatullah menerusi 'BRAINWASH' oleh golongan RBA ini, apakah mereka mampu untuk meLAWANnya pulak jika DAP La'anatullah ini memPERSETANkan HUBUNGan mereka? Apakah dengan menurut BULAT-BULAT DOKTRIN DAP La'anatullah, mereka mampu meLAWANnya kembali jika berlaku ADEGAN 'BACKSTAB' sesama mereka? Sedangkan KOMUNIS pun kalau disuruh memBUNUH IBU BAPA sendiri pun mereka akan LAKUkan kerana OTAK mereka sudah di'BRAINWASH' sedemikian rupa.. Apakah itu yang bakal menimpa PAS?

Wallahualam.. 

3 comments:

Anonymous said...

Setakat ini amaran aja..Menteri amaran bei amaran..PDRM beri Amaran..Tp paling berkuasa Menteri Amaran..HishamKerismudian. Bukan polis.. Akta Kesalahan kelaelamatan 2012 (.Sosma) Polis tak ada kuasa tangkap..peri hal Politik
BAHAGIAN II
KUASA KHAS BAGI KESALAHAN KESELAMATAN

Kuasa penangkapan dan penahanan

4. (1) Seorang pegawai polis boleh, tanpa waran, menangkap dan menahan mana-mana orang yang berkenaan dengannya dia mempunyai sebab untuk mempercayai terlibat dalam kesalahan keselamatan.
(2) Seseorangyangditangkapdibawahsubseksyen(1)hendaklah dimaklumkan dengan seberapa segera yang boleh alasan dia ditangkap oleh pegawai polis yang membuat tangkapan itu.
(3) Tiada seorang pun boleh ditangkap dan ditahan di bawah seksyen ini semata-mata atas kepercayaan politiknya atau aktiviti politiknya.
Apa polis boleh buat..urusan politik Polis tak boleh buat apa apa.. ini Undang2 baru gantikan ISA, bijak bijak meka dari Kerajaan BN..

akulah69 said...

Kita sendiri tau di mana letak kemuliaan manusia di sisi Allah SWT. Aku yakin pun boleh muhasabah diri ko ni dlm golongan muslimin atau munafikin. Acu ko duduk, renung diri, banding antara ko dengan kit siang ada beza ke tidak. Pasti banding diri ko dgn mustafa ali.. Akhirnya banding diri ko dgn TG Nik Aziz. Lillahitaala, bukan nafsu. Acu muhasabh diri...

Tukang Dok Peghati said...

ASSALAMUAALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

Pok Nik itu hanyalah MANUSIA macam kamu, BEAK dan KENTUT pun BUSUK macam kamu jugak!

Tak oerlu diBANDINGkan sesama MANUSIA kerana tugas memBANDING itu tugas Allah SWT

Wallahualam..

ANUGERAH IKON SEKSUAL UNTUK AHLI POLITIK PR BAGI PRU-13 JATUH KEPADA

KENAPA HANYA BANGSA MELAYU SAHAJA YANG PERLU MENGINGATI SEJARAH NEGARA?

Melayu dikhianati?

Hati Awang semakin hari semakin ditoreh-toreh oleh tuntutan pelbagai pihak bukan Melayu yang bersikap terlalu rasis selepas Pilihan Raya Umum ke-12. Kita boleh tafsir apa sebabnya. Awang tidak mahu mengulas panjang kali ini, cukup sekadar disiarkan semula petikan kenyataan seorang pemimpin MCA, Tun Tan Siew Sin pada 30 April 1969 (dipetik daripada buku Khalid Awang Osman dan pernah diulas Ridhuan Tee Abdullah) untuk renungan kita semua.

''Orang Melayu menerusi UMNO bermurah hati melonggarkan syarat-syarat dalam undang-undang negara ini sehinggakan dalam masa 12 bulan selepas kemerdekaan, 90 peratus penduduk bukan Melayu menjadi warganegara. Ini berbeza dengan keadaan sebelum merdeka di mana 90 peratus daripada mereka masih tidak diiktiraf sebagai rakyat Tanah Melayu walaupun hampir 100 tahun hidup di bawah pemerintahan penjajah. Sebagai membalas kemurahan hati orang Melayu, MCA dan MIC bersetuju meneruskan dasar memelihara dan menghormati kedudukan istimewa orang Melayu dan dalam masa yang sama mempertahankan kepentingan-kepentingan sah kaum lain''.

Sebelum itu, seorang pemimpin MIC Tun V.T Sambanthan pada 1 Jun 1965 pernah berkata:

''Pada tahun 1955 kita telah memenangi pilihan raya dengan majoriti yang tinggi, selanjutnya mendapat kemerdekaan dalam masa dua tahun kemudian. Dalam jangka masa itu, kita terpaksa berbincang dan menangani pelbagai perkara termasuk soal kewarganegaraan. Persoalannya di sini, apakah yang dilakukan oleh orang Melayu memandangkan kita bercakap menyentuh perkauman?

Apakah yang dilakukan oleh pemimpin-pemimpin Melayu? Mereka mempunyai 88 peratus daripada pengundi menyokong mereka. Apakah yang mereka putuskan mengenai isu kewarganegaraan? ''Jika kita lihat di serata negara Asia dan Asia Timur, kita akan mendapati kaum India tidak akan diterima di Ceylon dan juga tidak diterima di Burma. Sama halnya dengan kaum Cina, mereka tidak diterima di Thailand, Vietnam, Kemboja dan di negara-negara lain. Apakah bantuan berhubung kewarganegaraan yang mereka peroleh di semua wilayah tersebut? "Di Burma, seperti yang kita semua sedia maklum, kaum India telah diusir keluar, di Ceylon mereka tidak diberikan taraf warganegara seperti juga di Burma. Saya tahu dan anda juga tahu. Apa yang sedang berlaku di Malaya? Di sini kita mendapati pemimpin Melayu berkata, ''Kita akan menerima mereka sebagai saudara, kita akan berikan mereka sepenuh peluang untuk meneruskan kehidupan di negara ini, kita akan beri mereka peluang untuk menjadi warganegara''.

Seterusnya pada tahun 1957, dengan tidak mengambil kira kebolehan berbahasa (Melayu) ribuan orang India, Cina dan Ceylon menjadi warganegara. Seperti yang saya nyatakan, saya amat bernasib baik kerana dilahirkan di negara ini. Di manakah anda boleh berjumpa bangsa yang lebih prihatin, bersopan-santun dan tertib selain daripada bangsa Melayu. Di manakah anda boleh mendapat layanan politik yang baik untuk kaum pendatang? Di manakah dalam sejarah dunia? Saya bertanya kepada anda. Ini adalah fakta. Siapakah anda untuk menjaga keselamatan kami? Saya adalah kalangan 10 peratus kaum minoriti di sini. Tetapi saya amat gembira di sini.''

Persoalannya, kini apakah pengorbanan Melayu dikhianati oleh kaum lain?

-Awang Selamat-

PANDANGAN PERKASA TENTANG LIBERALISASI 27 SUBSEKTOR PERKHIDMATAN AWAM

KENYATAAN AKHBAR DATUK IBRAHIM ALI, PRESIDEN PERTUBUHAN PRIBUMI PERKASA MALAYSIA (PERKASA)

1. PERKASA menghormati tindakan kerajaan meliberalisasikan 27 subsektor dalam bidang perkhidmatan kesihatan dan sosial, pelancongan, pengangkutan, perniagaan, komputer dan yang berkaitan dengannya berkuat kuasa serta-merta tanpa mengenakan sebarang syarat ekuiti seperti yang diumumkan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak, pada Rabu 22 April 2009.

2. PERKASA juga menginsafi bahawa tujuan tindakan tersebut adalah untuk membentuk satu persekitaran perniagaan yang kondusif bagi menarik pelaburan, teknologi serta menjana peluang pekerjaan bertaraf tinggi. Ini bermakna langkah ini dilaksanakan demi kepentingan negara dan rakyat jelatanya.

3. PERKASA juga menghormati kenyataan kerajaan bahawa inisiatif liberalisasi ini tidak akan menjejaskan industri perkhidmatan tempatan kerana ianya dilaksanakan dibawah kawalseliaan Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) menerusi Jawatankuasa Kebangsaan bagi Kelulusan Pelaburan Sektor Perkhidmatan di bawah Lembaga Kemajuan Perindustrian Malaysia (MIDA).

4. Bagaimanapun PERKASA kesal kerana kerajaan memansuhkan syarat peruntukan ekuiti 30 peratus tempatan untuk subsektor berkenaan. Ini bermakna usahawan Bumiputera tertutup peluang menyertai sektor ini walaupun ianya merupakan komponen penting dalam ekonomi negara yang menyumbang sebanyak 55 peratus kepada Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) pada 2008 dengan 47.6 peratus merupakan sumbangan perkhidmatan bukan kerajaan.

5. Memang mutakhir ini wujud segolongan usahawan Bumiputera yang berkemampuan untuk bersaing menerusi sistem yang terbuka. Tetapi, jumlah usahawan yang mampu berjaya menerusi sistem meritokrasi ini pastinya masih kecil dan belum menyeluruh.

6. Oleh itu, PERKASA bimbang bahawa keputusan kerajaan ini, walaupun demi untuk negara dan rakyat jelatanya, kemungkinan ianya menjejaskan majoriti usahawan Bumiputera di sektor perkhidmatan yang diliberalisasikan ini tidak dapat dinafikan. PERKASA juga bimbang bahawa tindakan kerajaan ini menjadi permulaan kepada pemansuhan ekuiti 30 peratus sepenuhnya bagi sektor-sektor lain di masa akan datang.

7. Oleh itu, PERKASA berpendapat bahawa keputusan memansuhkan ekuiti 30 peratus dalam sektor perkhidmatan yang dilebralisasikan dua hari lalu wajar dikaji semula dengan seberapa segera. Sekurang-kurangnya kerajaan wajar menetapkan ekuiti yang yang lebih kecil daripada kadar 30 peratus sebelum ini. Pada waktu yang sama, kerajaan perlu menyatakan secara tegas bahawa tahap ekuiti 30 peratus yang dikenakan sebelum ini akan dikuatkuasakan semula sebaik sahaja ekonomi negara pulih seperti sedia kala.

8. PERKASA menyatakan pendapat serta mengemukakan saranan di atas kerana dalam apa jua keadaan adalah kurang wajar jika status Bumiputera di negara ini seolah-olah diremehkan. Tindakan seperti ini memberikan persepsi dan impak negatif kepada kesungguhan kerajaan mempertahankan program dan dasar affirmatifnya bagi masyarakat Bumiputera seluruhnya.

9. Sekian. Terima kasih dan salam takzim.

Ibrahim Ali
25 April 2009

Iklan NUFFNANG

ADVERLETS